Trio

Sirpa Berg on oboisti, joka liikkuu sujuvasti musiikin eri tyylilajista toiseen, klassisesta lattareihin ja nykymusiikista 1600-luvun musiikkiin. Berg soittaa useissa eri yhtyeissä ja on kiinnostunut uusista musiikillisista haasteista, uusista säveltäjistä ja sävellyksistä. Soiva Keski-Suomi -konserttisarja on ennakkoluulottomalla ja monipuolisella ohjelmallaan ilahduttanut kuulijoita ja muusikoita. Berg on konserttisarjan taiteellinen johtaja. Berg sai Keski-Suomen muusikoiden tunnustuspalkinnon vuonna 2016 pitkäjänteisestä ja monipuolisesta urastaan muusikkona ja konserttien järjestäjänä.Sellisti Kalle Kangas soittaa myös kontrabassoa, ja hän on opiskellut mm. Keski-Suomen konservatoriossa. Kangas on toiminut sellistinä orkesteri- ja yhtyetoiminnassa kotimaassa ja ulkomailla kiertueilla Itä- ja Länsi-Euroopassa, Yhdysvalloissa, Lähi- ja Kaukoidässä sekä Australiassa. Kangas esiintyy kotimaassa monissa kokoonpanoissa, kuten mm. Jyväskylä Sinfonia, Duo Kálmán, Duo Palmukangas, Trio Volver, Vivaldi ja Wispilät sekä The Plugless.


Tero Tavaila on lähtöisin Saarijärveltä. Hän opiskeli pianonsoittoa Jyväskylässä Dmitry Hintzen oppilaana ja jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiassa Liisa Pohjolan, Eero Heinosen ja Tuija Hakkilan oppilaana. Tavaila on asunut ja työskennellyt Kokkolassa ja Keski-Pohjanmaalla parikymmentä vuotta. Päätoiminen pianonsoitonopettajan työ Viitasalo-opistossa pohjoisessa Keski-Suomessa nyt viimeksi kuluneen 4 vuoden aikana on tuonut hänet takaisin lähemmäksi kotiseutuaan ja musiikillisia juuriaan.


Tero Tavaila on opettajan ja myös säestäjän töiden (mm. Centria-ammattikorkeakoulussa ja nykyisin sivutoimisesti Keski-Pohjanmaan konservatoriossa) ohessa esiintynyt aktiivisesti kamarimuusikkona ja liedpianistina. Tero Tavaila mm. esiintyy tänä kesänä julkaistulla, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin ja sitä ympäröivien muusikoiden työryhmänä toteuttamalla Erik Fordell -levyllä.