Duo Sirpa Berg &
Jenni Kupari

how to create your own site for free

Sirpa Berg on oboisti, joka liikkuu sujuvasti musiikin eri tyylilajista toiseen, klassisesta lattareihin ja nykymusiikista 1600-luvun musiikkiin. Berg soittaa useissa eri yhtyeissä ja on kiinnostunut uusista musiikillisista haasteista, uusista säveltäjistä ja sävellyksistä.

Soiva Keski-Suomi -konserttisarja on ennakkoluulottomalla ja monipuolisella ohjelmallaan ilahduttanut kuulijoita ja muusikoita.

Berg on konserttisarjan taiteellinen johtaja.

Berg sai Keski-Suomen muusikoiden tunnustuspalkinnon vuonna 2016 pitkäjänteisestä ja monipuolisesta urastaan muusikkona ja konserttien järjestäjänä.




Jenni Kupari valmistui v. 2008 musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta opettajinaan Carlos Turriago, Merja Soisaari-Turriago ja Sampsa Konttinen. Piano-opintojaan Kupari-Soidinmäki on täydentänyt solistisilla erikoistumisopinnoilla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sekä Tampereen ammattikorkeakoulussa, jossa hänen opettajanaan toimi Heini Kärkkäinen. Jenni opettaa pianonsoittoa Ylä-Savon musiikkiopistossa ja esiintyy aktiivisesti sekä soolo- että kamarimuusikkona.